Meillä on ollut ihanan aurinkoinen ja lämmin
viikonloppu. Pitemmän kävelylenkin päätteeksi teki mieli vähän kevyempää
lounasta ja tässä salaatissa yhdistyivät sopivasti herkulliset raaka-aineet.
Voi kunpa nämä tällaiset säät jatkuisivat! Kevättä alkaa olla jo viimeistään ensi
kuussa selvästi ilmassa ja odotan kovasti etenkin sitä kukkaloistoa mikä täällä
on kevään aikana aina upeimmillaan. Pirteän vaaleanpunaiset tulppaanit
piristivät kuitenkin kummasti kotiamme tänä viikonloppuna.
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
A sunny winter's day called for a lighter lunch. Ruby grapefruit, fennel, rocket and avocado turned out to be a perfect combination of flavours and textures. I added some walnuts for a bit more crunch.
Grapefruit and Fennel Salad
(Recipe adapted from here)
2 ruby grapefruit, peeled and cut to segments
1 fennel bulb, finely sliced
1/2 red onion, thinly sliced
1 avocado, sliced
a small bag of rocket
walnuts
2 tablespoons extra-virgin olive oil
1 1/2 tablespoons red wine vinegar
1/2 teaspoon Dijon mustard
black pepper, to taste
Mix the salad ingredients in a bowl and toss with the dressing. Serve immediately.
![]() |
I had to have some bright pink tulips for the weekend. |
No comments:
Post a Comment
Thank you for your comment!