January 31, 2010

The Terrace on Pittwater, Sydney

Sydneyn pohjoiset rannat ovat kuuluisia upeista kallioisista maisemistaan, luonnonmukaisista rannoistaan ja vehreydestään. Hyviä ravintoloita alueella on kuitenkin ikävän vähän. The Terrace ravintola on miellyttävä poikkeus ja tuo alueen ravintolatarjontaan häivähdyksen tarvittavaa ylellisyyttä. Ravintola on osa isompaa kompleksia, johon kuuluu myös yksi Australian suurimmista "beergardeneista". Paikalliset ja ulkopaikkakuntalaisetkin kerääntyvät tänne seuraamaan urheilua suurilta laajakankailta, juhlimaan merkkipäiviä tai tulevat vain perheineen syömään ja nauttimaan paikan henkeäsalpaavista maisemista.

Me saimme nauttia muun muassa paikallisesta kalasta ja mahtavan suurista pihvistä joista Australia on tietenkin kuuluisa.

Pan roasted snapper fillet on orange and pernod braised fennel, asparagus and oven dried cherry tomatoes.

Murray grey cross Hereford from Killara, NSW. Grain fed 100 days, 24 months old. Served with mushroom sauce and pomme dauphine.

Margaret River duck roulade stuffed with roasted corella pear and served on celery root puree, confit French shallot and Calvados brandy glace.

Hot chocolate

Jälkiruokavalikoimaan kuului muun muassa viikunajäätelöä, pienen pieni marjapiiras, banaani "crumble" tyyppinen suussasulava herkku sekä pannacotta tuoreilla hedelmillä ja pienellä hattarakoristeella.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!