December 06, 2009

Itsenäisyyspäivän menu: Lohileipäset

Minusta on ulkosuomalaisena tullut juuri niin suomalainen kuin aina ajattelin, että minusta ei ikinä tulisi :) Kaikki suomalainen on noussut arvoon arvaamattomaan ja kotimaata arvostaa nyt ihan eri tavalla kuin ennen. Itsenäistä Suomea juhlin siis aivan erityisestä syystä ja olen hyvin ylpeä kotimaastani.

Nämä kätsät pikku leipäset sopivat hyvin itsenäisyyspäivän menun alkupalaksi.

ruisleipää joista kuoret leikattu pois
kermajuustoa (maustamatonta tuorejuustoa)
kapriksia
graavilohta
tilliä

Leikkaa leivät pieniksi neliöiksi. Sekoita tuorejuustoon hienonnetut kaprikset ja voitele leivät tuorejuustolla. Nosta jokaisen neliön päälle tuorejuustoa, pieni siivu rullalle käärittyä graavilohta ja koristele tillillä.

No comments:

Post a Comment